Kesinambungan Hantu Kak Limah Balik Rumah | Husin,Mon dan Jin Pakai Toncit


 Deathnota baru dapat tahu.. Teaser untuk filem ni dah keluar.. pasti nyer mesti best citer ni..berdasarkan teaser promo yang telah dikeluarkan oleh TAYANGAN unggul di youtube




kalau nak tengok lagi gambo- gambo shooting filem ni boleh pergi ke facebook page kat bawah niyh..



 Best kan.?

kali ni diorang ade wat green screen effect.. tak maklum la lagi..effect tu camne..nanti keluar filem baru tahu..


tak sabo teman nak usha citer best ni.. harap cepat le keluor panggung..
kat bawah ni pulak di sebalik tabir bagi filem ni.. diambil dari blog crew shooting.. deathnota bukan pemilik video ini..tetapi video ni adalah hasil reupload oleh deathnota. credit kepada kukubesi@ananamri

video

 Credit goes to : Anan Amri

p/s : moh la kite tengok filem ni ramai2.. pastinyer lawak.. :) eheheheh.deathnota yakin 100%..


2 comments on "Kesinambungan Hantu Kak Limah Balik Rumah | Husin,Mon dan Jin Pakai Toncit"

  1. nk tngok cite ni kng. haha. mesti lagi best :D

    ReplyDelete
  2. mesti best punyer bro..

    power la Malaysian Radio tuwh.. :)

    ReplyDelete